DOCUMENTOS NECESARIOS

Por favor, chame para nós, para que se refire especialmente ao seu caso, pode proporcionar información moi específicas en que son necesarios documentos de ti.


En xeral, son necesarios os seguintes documentos:



  • Pasaporte ou DNI

  • Para cidadáns non comunitarios: permiso de residencia, visado Schengen ou selo de entrada

  • Certificado de rexistro ampliado do Bürgeramt

  • EVT. Certificado de solubilidade (se está dispoñible).

  • Se divorciado / viudo, decreto de divorcio final / certificado de defunción

  • Certificados de nacemento dos nenos compartidos

Que rapidez queres casar?

chamada