DOKUMEN KANGGO

Mangga nelpon supaya kita bisa nyedhiyani informasi tartamtu babagan kasus, informasi sing tepat babagan dokumen sing sampeyan butuhake.


Umumé, dokumen-dokumen ing ngisor iki dibutuhake:



  • KTP utawa kertu identitas

  • Kanggo warga non EU: ijin manggon, visa Schengen utawa prangko entri

  • Sertifikat registrasi saka Bourgeramt

  • EVT. Certificate of solubility (yen kasedhiya).

  • Yen pegatan / randha, sertifikat pegatan akhir / sertifikat mati

  • Sertifikat lahir saka anak-anak sing DIBAWA

Carane cepet sampeyan pengin nikah?

telpon