за нас

Ние сме компанија со седиште во Данска, Германија и Шпанија, основана од г-ѓа Наташа Роде. Под нејзино раководство, успешно ги организиравме свадбените церемонии во Данска од 1992. Позитивните извештаи во разни германски весници (Süddeutsche, Hamburger Abendblatt, TAZ, итн.) Веќе може да ви бидат познати. Големата побарувачка од населението ни покажа дека нашиот концепт е и е вистинскиот. Ние сме посветени на нашата добра репутација и, исто така, одиме по изводливи посебни барања!

Ние ги знаеме проблемите со брак со двојни двојки во Германија - дури и во тешки случаи - и затоа можеме да одговориме на вашите конкретни проблеми и да ви дадеме прецизни совети. Поради нашите добри односи со данските власти и канцелариите за регистрација, како и нашето добро познавање на 0 и совршена команда на данскиот јазик, можеме да ја направиме вашата свадба уникатно искуство, според вашите желби.

повик