POTREBNI DOKUMENTI

Pokličite nas, da vam lahko posredujemo posebne informacije o vašem primeru, zelo natančne informacije o dokumentih, ki jih potrebujete.


Na splošno so potrebni naslednji dokumenti:



  • Potni list ali osebna izkaznica

  • Za državljane, ki niso državljani EU: dovoljenje za prebivanje, schengenski vizum ali vstopni žig

  • Razširjeno potrdilo o registraciji podjetja Bürgeramt

  • EVT. Potrdilo o topnosti (če je na voljo).

  • Če je razvezana / ovdovela, dokončna odločba o ločitvi / smrtna listina

  • Izkaznice o rojstvu otrok, ki delijo družino

Kako hitro se želite poročiti?

klic