dokumén diperlukeun

Mangga nelepon kami, sangkan disebut husus pikeun hal anjeun, tiasa nyadiakeun informasi pisan husus dina nu dokumén anu diperlukeun ti anjeun.


Sacara umum, dokumén handap diperlukeun:



  • Paspor atanapi identitas kartu

  • Pikeun warga Non-EU: tinggal diturutan Schengen visa atawa Éntri cap

  • sertipikat pendaptaran canggih ti Kantor Sipil

  • EVT. sertipikat tunggal (upami sadia).

  • Mun cerai / randa, ngariung jum'atan SK cerai / Akte pati

  • sertipikat kalahiran barudak umum

Kumaha gancang anjeun hoyong meunang nikah?

nelpon